Instagram Del nettsidene våre

SQUASHKURSWEB   

Squash           

Vi har totalt 15 squashbaner fordelt på våre to sentere. Squash er en racketsport som spilles i innendørs baner med fire vegger, og med standardiserte racketer og en liten, hul, gummiball. Squash er en fin sport for å komme seg i form og regnes som en meget fysisk krevende sport. Det er ikke uvanlig å forbrenne 700–1000 kilokalorier i løpet av en times spill. Mangler du en å spille med bli med i singelliga, er dere tre kollegaer/venner still med lag i bedriftsliga. For de yngste tilbys organisert juniortrein både på Sola og Tasta. (Sola; Hafrsfjord squashklubb)

Medlemmer spiller gratis, et du ikke medlem har vi drop-in pris til kr. 150,- pr time p.p.     Squashregler

Bedriftsliga  RESULTATER  For oppsett velg divisjon  -  (Divisjon 1   Divisjon 2) kommer i januar  
Singelliga  Resultater og oppsett finner du her; SOLA og TASTA   Påmelding for singel-liga send oss en mail; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Bli med på JENTELIGA våren 2019
Squash undervisning  Få fremgang på squash banen med din egen trener! Trykk for mer info.
   

 

 

   Sola: Marknesringen, 4052 Røyneberg, tlf 51 64 89 00, E-post sola@racket.no     /     Tasta: Gjerdeveien 84, 4028 Stavanger, tlf 51 54 60 58, E-post tasta@racket.no